Most kids dream of scoring the perfect goal. I've always dreamed of stopping it. - Iker Casillas

InCompany Trainingen

Keepersschool Spelde biedt vanaf seizoen 2021/2022 ook de mogelijkheden om Incompany Trainingen vorm te geven. Als club is het mogelijk om voor een afdeling een trainer te boeken voor het gehele seizoen. De trainingen worden vormgegeven aan de hand van feedback elftaltrainers en de keepers zelf. De trainers zullen onderzoeken waar de ontwikkelingen liggen voor de keepers van de afdeling en zullen hierop gericht trainen. Deze Incompany mogelijkheden bieden clubs/teams de mogelijkheid om hun keepers meer aandacht te geven en in te zetten op progressie.

Voordelen:

- Gerichte keeperstraining
- Vast gezicht voor de groep
- Kleine groepen, veel individuele aandacht
- Altijd een stand-in bij calamiteiten


De Incompany trainingen zijn in overleg met club/team in te delen. Leeftijdscategorieën trainen veelal samen. Zo worden de trainingen op niveau van eigen spel aangeboden. Ook voor seniorenkeepers is er een mogelijkheid om de Incompany trainingen op te zetten.

 

Als extra:

Keepersschool Spelde organiseert aan het einde van het seizoen een Keepersdag voor de leden van de club.
Op deze dag verzorgd de Keepersschool een aantal thema trainingen en zorgt voor een leuke Keepers Battle waar de keepers tegen andere leeftijdsgenoten, in wedstrijdvorm, verschillende activiteiten om te strijden voor de titel:

"Beste Keeper van ........ " (jullie Club)

 

Interesse?