Most kids dream of scoring the perfect goal. I've always dreamed of stopping it. - Iker Casillas

Kennismakings Trainingen

Benieuwd geraakt naar de trainingen, maar is voorjaar 2021 nog te ver weg voor je? In de maanden oktober, november, december, januari en februari gaan we een aantal trainingen geven, ter kennismaking met Keepersschool Spelde.

 

Tijdens deze trainingen gaan we onderdelen van de cursussen terug laten komen, zodat een ieder gewend kan raken aan de vormen, de manier van trainen en aan elkaar. Ook tijdens deze 'try-outs' staat het plezier in het keepen voorop. Door het vak aantrekkelijk te blijven maken, zorgen we voor een groei in kwaliteiten van de keeper.

Data / Locatie:

De trainingen zullen plaatsvinden op vrijdag. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, zullen de trainingen plaatsvinden vanaf 17:00 op het terrein van RVVH te Ridderkerk.

Data Trainingen:
- 11 december 2020
- 15 januari 2021
- 29 januari 2021
- 12 februari 2021

 

Het is mogelijk om jezelf per training in te schrijven. We trainen met maximaal 6 keepers per training van 60 minuten. Het kan dus voorkomen dat, wanneer er op een dag meer dan 6 inschrijvingen zijn, er een extra training ingepland wordt na die van 17:00 uur tot 18:00 uur. Ook wordt er rekening gehouden met leeftijdscategorieën, zodat elke keeper ook traint op onderdelen die gekoppeld kunnen worden aan zijn/haar eigen niveau.

 

Mocht de tijd niet uitkomen, kan er eventueel in overleg een nieuwe tijd afgesproken worden

 
Kosten:

Losse training: €15,- 
Strippenkaart 4 trainingen: €50,- 

Interesse? 

Vul onderstaand contact formulier in
Geef in uw bericht aan, van welke trainingsdagen u gebruik wilt maken.
En vergeet uw contactgegevens niet door te geven.

 

Heb je een kortingscode? vul hem in bij uw aanmelding

 

*benieuwd naar hoe de trainingen eruit zien? Check het Socials kanalen voor voorbeelden

Keepersschool Spelde werkt samen met: